Soms heb je van die dromen die je wakker houden... tot je ze uitvoert

Ik heb je ervaren als een warm mens (coach), waar ik mij zeer op mijn gemak voelde en ik vond het ook heel vertrouwd om over mijn persoonlijke onderwerpen te praten. Heb de coachsessies als zeer fijn ervaren!

(Margriet, 50)

 

Voor mij is mijn verhaal kunnen doen erg belangrijk. Dat jij daar de tijd voor neemt vind ik fijn. De oefeningen die we doen sluiten daarbij aan. Het tekenen van mijn levensboom en daar samen over doorpraten vind ik erg interessant en boeiend. Ook de ontspanningsoefeningen en het trommelen op mijn schouders vind ik erg fijn. Ik voel me er niet opgelaten bij, wat vooral te maken heeft met jouw warme en geïnteresseerde aandacht. Daar ben jij goed in.

(Wilma, 47)

 

Ik heb vooral handvatten gekregen waar ik weer mee verder kan. Mijn ervaring is een warme omgeving en een warm gevoel en iemand die goed luisterde en mij daarin begeleiding bood.
Ik denk dat je wel wat zekerder kan zijn en vertrouwen kan op jezelf want je doet het heel goed. Ben heel blij met de handvatten en de ontspanningsoefeningen die ik heb gekregen en geleerd. 

(Liza, 59)

Ik dacht dat ik een "te zwaar geval" voor Tineke zou zijn, hier prikte ze direct doorheen. Al pratende (en Tineke die de juiste dingen vroeg) bleek dat de kluwen van gedachten toch makkelijker te ontrafelen was dan ik had gedacht. Ze dacht dat ik zo'n zes sessies nodig zou hebben maar was met vier al klaar, en dit zei ze ook eerlijk. Ik heb het als zeer prettig ervaren, sessies met haar voelen als praten met een hele verstandige vriendin.

(Renate, 41)